Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Primarul stomatolog Băluță arunca 200 de copii în câmp, ca pe niste măsele stricate!

Postat la: 13.01.2019 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Daniel Băluță, primarul stomatolog de la Sectorul 4, edilul infractorilor si clanurilor interlope, mai face un "malpraxis" pe organismul si asa destul de bolnav pe care-l conduce. Semnalul de alarma il trage consilierul local PNL Razvan Sava pe pagina sa de Facebook:

"Din data de 14 ianuarie, cei 200 de copii de la Grădiniţa nr. 243 "Înșir'te Mărgărite" din sectorul 4 vor fi mutați de primarul Băluță în ... CÂMP. Prin hotărârea Consiliului Local sector 4 nr. 332/2018, majoritatea PSD-ALDE a votat proiectul inițiat de Băluță prin care aprobă cheltuielile necesare amenajării unei grădinițe în complexul rezidențial Vista Rezidențial Berceni, situat pe Strada Drumul Binelui, adică la marginea sectorului 4, în camp.

Atenție, nu înființează o nouă gradiniță pentru copiii din acel complex, ci efectiv mută forțat niște copii din sector în acea zonă. Nu aș vrea să intru în discuția privitoare la faptul că spațiul în care se vor investi bani publici este închiriat de la dezvoltatorul proiectului rezidențial sau despre tâmpenia monumentală de care suferă administrația Băluță, care nu e în stare să construiască spații cu destinație de servicii publice în cadrul noilor comunități ale sectorului.

Ceea ce mi se pare strigător la cer este faptul că Băluță prețuiește mai mult o bordură decât un copil. Altfel nu îmi explic cum toată vara a plantat borduri, dar a ignorat problema stării dezastruoase a spațiilor de învățământ pe care i-am semnalat-o pe tot parcursul anului trecut. Rușine Băluță! Te mai numești și doctor...", comenteaza Razvan Sava demersul lui Daniel Băluță.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE