Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Presiunile lui Liviu Pop și-au făcut efectul: a ajuns senator

Postat la: 07.02.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Sorina Pintea, senator PSD, a informat ieri Biroul permanent al Camerei Superioare a Parlamentului că renunţă la mandatul său de parlamentar.

"Subsemnata Pintea Sorina, senator ales în circumscripţia electorală 26 Maramureş, în legislatura 2016 - 2020, vă aduc la cunoştinţă faptul că demisionez din funcţia de senator şi optez pentru funcţia pe care o deţin de manager al Spitalului Judeţean de Urgenţă 'Dr. Constantin Opriş' Baia Mare, începând cu data de 3.02.2017, în conformitate cu art.17 alin. 1 din legea 96/2006 privind Statutul deputaţilor şi senatorilor", conform documentulului prezentat conducerii Senatului.

Plenul Senatului va lua act de demisia Sorinei Pintea, locul de senator urmând să fie vacantat prin vot. Potrivit informatiilor detinute de ZIUAnews, Sorina Pintea a demisionat ca urmare a presiunilor uriase facute direct sau prin interpusi de catre actualul secretar de stat de la Ministerul Educatie, fostul sindicalist Liviu Pop.

Acesta a fost pe locul doi pe lista PSD Maramures pentru Senat la alegerile parlamentare din 11 decembbrie 2016, dupa Sorina Pintea. Ca atare, Liviu Pop a ramas in afara Senatului intrucat doar primul loc ocupat de Sorina Pintea a fost castigator. Insa, ca urmare a presiunilor enorme, Sorina Pintea a renuntat si astfel Liviu Pop are cele mai mari sanse sa ajunga senator, dar numai sa vrea si liderul PSD- Liviu Dragnea.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE