Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Președintele Academiei Române l-a flituit pe Ion Iliescu

Postat la: 06.04.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Fostul președinte al Romaniei, Ion Iliescu, a postat ieri pe blogul său o notă însoțită de comunicarea pe care ar fi trebuit să o susțină la ședința de aniverasre a 150 de ani ai Academiei Române:

"Am primit, cu ceva vreme în urmă, o invitație la evenimentul organizat azi la Academia Română, eveniment prilejuit de aniversarea a 150 de ani de la inaugurarea Societății Române și de la înființarea Bibliotecii Academiei. Invitația făcea referire la și la o intervenție în cadrul evenimentului. Sigur aveam ceva de spus, relațiile mele cu Academia, ca instituție, și cu mulți dintre membrii Academiei, au fost excelente în decursul timpului. Și, împreună cu cei care au condus Academia, am rezolvat multe probleme ale instituției, inclusiv construcția noului corp al Bibliotecii, proiectat de excelentul arhitect Romeo Ștefan Belea, care a început în 1992. Cu regret am constatat că organizatorii au părut să nu vadă prezența mea, de vreme ce nu au menționat-o. Nici ceea ce aveam de spus nu a interesat pe gazdele acestei reuniuni. Sunt lucruri mici, care lasă un gust amar. Mai ales când vin din partea celor care conduc Academia Română." Potrivit informatiilor detinute de ZIUAnews, artizanul acestei omisiuni este chiar președintele Academiei Romane, Ionel Vlad, pe a cărui listă de cuvântători numele lui Ion Iliescu nici nu fusese menționat, dar, în schimb, cel al lui Emil Constantinescu, care nici nu a catadixit să participe la ședință.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE