Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Ponta spune că, dacă moțiunea de cenzură pică, Grindeanu ajunge președintele PSD

Postat la: 19.06.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Victor Ponta a adus drept argument faptul că regula pentru o funcționarea bună a guvernului este că șeful partidului de guvernământ să fie și primul ministru.

"Dacă vreți în România să aveți coerență politică și administrativă, șeful partidului este și prim-ministru. Eu am fost șeful partidului și prim-ministru, domnul Năstase a fost șeful partidului și prim-ministru, domnul Boc a fost, probabil că domnul Orban va spune în 2020: domnule, eu vreau să fiu prim-ministru. Sistemul actual în care domnul Dragnea nu poate fi prim-ministru, nu din cauza noastră, ci din cauza unei legi, nu poate să funcționeze. (...) E o regulă pentru funcționarea țării. (...) Soluția este una singură și va începe să fie pusă în practică joi. Și anume: nu trece moțiunea de cenzură, domnul Grindeanu se duce și spune: vreau să fac Guvern, nu trebuie să meargă la președinte, doar cu PSD și cu ALDE, după care primul ministru este și președintele partidului", a spus Victor Ponta, la Antena3.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE