Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Ponta: "PSD este un partid mai timid, ne place că cei de la PRU spun ceea ce gândim noi"

Postat la: 07.12.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Deputatul Victor Ponta a declarat, marţi, la Năsăud, într-o conferinţă de presă, răspunzând la o întrebare, că nu şi-a dat acordul ca PRU să-i folosească imaginea pe pliantele electorale, însă îi ajută pe reprezentanţii acestei formaţiuni.

"Eu nu am fost de acord să mi se folosească imaginea, dar îi ajut, spre deosebire de Cioloş care a fost de acord şi nu-i ajută, eu nu am fost de acord, dar îi ajut pe cei de la PRU. Eu cred că dacă PRU va intra în Parlament o să sprijine guvernul PSD. Ştiţi de ce ajut? Pentru că cei de la PRU, în ultimul timp, au început să spună tot ceea ce gândim şi noi, dar nu avem curajul s-o spunem. Şi noi, PSD-iştii, cam tot aşa gândim despre faptul că mai vrem şi noi să ne conducem singuri ţara, să nu ne mai spună tot timpul cineva de la Bruxelles ce şi cum, dar nu avem curaj să spunem asta. PSD este un partid mai timid şi atunci ne place că cei de la PRU spun ceea ce gândim noi şi nu avem de curaj să spunem", a spus Victor Ponta. Acesta a lansat un apel la electorat să "nu se ia după după cele două pliante electorale, nici după pliantul PRU, nici după pliantul PNL.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE