Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Ponta o lasă mai moale: "Dragnea dă ordine guvernului, de aia sunt suparat pe el"

Postat la: 13.04.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Fostul premier, Victor Ponta devoalează motivele scandalului cu liderul PSD, Liviu Dragnea. În direct la România TV, la emisiunea Andreei Creţulescu, Ponta a dat cărţile pe faţă.

„Liviu Dragnea dă ordine guvernului, de aia sunt suparat pe el. Lasa-i să isi facă treaba. Avem 7 şefi şi aşa nu mai iese nimic. Îi poate trage Parlamentul de mână dacă sunt probleme.", a dezvăluit Ponta. Fostul premier pune tunurile şi pe Guvernul lui Sorin Grindeanu. Motivul? Legea salarizării. „Măreşti salarii, dar de unde vin banii. Dacă era o groapă cu bani la Guvern, o foloseam eu. Eu mă gândesc. Primesc acum salariu mai mare, dar îl voi primi şi peste 2-3 ani? Chestia asta cu aroganţa că ştim noi, dar nu explicăm de unde vin banii, nu e în ordine. Trebuie să explici. Nu că ştii tu şi nu spui nimic. Când guvernezi, guvernezi pentru toţi, nu doar pentru cei care te-au votat. E mai bună administraţia românească dacă mărim salariile mâine? Ţi se închide în continuare ghişeul vineri la prânz? Când e pauză de masă? Nu vreau să fac 10 hârtii, vreau totul în spaţiu virtual. De ce atâta grabă cu această lege a salarizării? Pot să aştept şi până în septembrie, dar să ştiu că nu vor fi probleme în următorii 30 de ani.", a tunat Ponta.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE