Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Ponta: "Guvernul e al României, nu e al Teleormanului, nu e pe persoană fizică"

Postat la: 13.06.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Deputatul social-democrat Victor Ponta a declarat marți că susține guvernul și speră ca prim-ministrul Sorin Grindeanu să-și continue activitatea.

"Sper ca prim-ministrul Grindeanu să-și continue activitatea și să nu ne facem de râs. După ce anul trecut ne-am făcut de râs, PSD-ul vorbesc, eu nu, că n-am votat, susținând guvernul Cioloș, acum nu vreau să ne facem de râs că ne dăm jos guvernul nostru PSD", a afirmat Ponta, la Palatul Parlamentului, înainte de a intra la o dezbatere pe tema aderării României la zona euro, potrivit Agerpres.

Precizarea lui Ponta a venit după o întrebare referitoare la cererea de demisie a lui Sorin Grindeanu pe care ar fi formulat-o președintele PSD, Liviu Dragnea, cu o seară în urmă. Întrebat dacă sunt motive reale pentru ca guvernul Grindeanu să plece de la Palatul Victoria, Victor Ponta a răspuns negativ. "Niciunul. Motivele personale în politică sunt foarte greșite când le aplici", a spus fostul premier.

Întrebat ce poate fi făcut în cazul în care premierul refuză să-și dea demisia, Ponta a spus că guvernul este al României, "nu e nici al Teleormanului, nu e pe persoană fizică". "Să se obișnuiască cu ideea că guvernul este al României, nu e nici al Teleormanului, nu e pe persoană fizică, și că guvernul trebuie să facă treaba pentru România. Deocamdată, dacă sunt probleme cu miniștrii, să-i schimbe pe miniștrii care nu sunt buni", a susținut deputatul social-democrat.

Ponta a afirmat că susține actualul guvern. 'Știți ce era haios, că prin februarie-martie mi se spunea că nu susțin Guvernul, eu susțin Guvernul, văd că alții îl atacă", a mai precizat Ponta. Întrebat dacă un nou guvern PSD ar mai avea aceeași credibilitate, Ponta a răspuns: "Categoric nu. Și nu ar mai avea aceeași credibilitate PSD-ul, care își dă jos propriul guvern, unde ați mai auzit așa ceva, la PNȚCD, nu? În 1999. Păi noi suntem PNȚCD, ce e asta?", a afirmat Victor Ponta.

El a spus că 'orice schimbare e bună dacă aduci pe cineva mai bun'. "Miniștrii care nu și-au făcut treaba și pe care oricum nu i-a pus Grindeanu, i-a pus Dragnea pe miniștrii ăia care nu și-au făcut treaba, îi schimbă cu unii mai buni. Eu sunt de părere că orice schimbare e bună dacă aduci pe cineva mai bun, dacă aduci pe cineva mai rău, mai bine lasă-l pe ăla", a mai precizat Ponta.

Pe de altă parte, Victor Ponta a spus că nu va participa la ședința Comitetului Național Executiv a social-democraților pentru nu a fost invitat. "Nu m-a invitat nimeni la CEx și nu mă duc nicăieri neinvitat", a spus Ponta.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE