Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Ponta, după congresul TSD: Azi se vorbește de pirați cu inculpați și baroni locali

Postat la: 13.11.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Fostul premier Victor Ponta și-a exprimat mirarea că în cadrul organizației TSD se vorbește despre "Pirați", și a arătat că "măcar președintele TSD este singurul șef de organizație națională care nu este din Teleorman".

"Am înfiintat TSD ( Tineretul Social Democrat) în Noiembrie 2002 alături de 100 de tineri care își doreau să schimbe și partidul și Romania. Am fost primul președinte al TSD și mă voi mândri mereu cu cei din echipa de atunci - la 'Primăvara Social Democrată' melodia noastră a fost 'Exercițiu' a lui Valeriu Sterian. (Pe atunci cred că Liviu Dragnea se pregătea să vină de pe PD la PSD ?)! Azi se vorbește de 'Pirați' cu inculpați, baroni locali, mafioți transpartinici, secretare și șoferi, agramați și aroganți și tineri chemați să fie doar decor pentru liderii 'Cartelului'! Nu chiar ce ne gândeam atunci. Măcar presedintele TSD este singurul șef de organizație națională a PSD care nu e din Teleorman - deocamdată?", a scris Victor Ponta pe Facebook. Gabriel Petrea, ministru pentru Dialog Social, a câștigat duminică un nou mandat de președinte al Organizației Tineretului Social-Democrat a PSD.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE