Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Ponta: Din septembrie voi face politica intr-un partid nou, care nu se afla acum in Parlament

Postat la: 06.07.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

​Victor Ponta sustine, intr-un comentariu la o postare pe Facebook, ca din septembrie va face politica intr-un partid nou, care in prezent nu este in parlament, dupa ce a fost exclus din PSD.

"Nu am fost niciodata in alt partid cu exceptia PSD. Dupa 15 ani de activitate am fost exclus pentru ca l-am aparat pe Sorin Grindeanu (care era in PSD din 1996) impotriva lui Liviu Dragnea (care a venit de la PD)!!! Acum sunt independent dar cu siguranta din septembrie voi face politica intr-un partid nou (sub nicio forma in vreunul din cele aflate acum in Parlament)!" a fost comentariul postat de Ponta.

Inainte de excluderea din PSD s-a speculat pe marginea apropierii din Ponta si Daniel Constantin, fostul co-presedinte ALDE, care si-a facut propriul partid, Pro Romania in care mai sunt alti 4 deputati de la ALDE. Acestia isi propun ca din toamna sa isi poata face grup parlamentar, ceea ce inseamna sa aiba minim 10 deputati inscrisi.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE