Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Ponta despre demersul lui Dragnea: „Este o mascaradă"

Postat la: 08.08.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Deputatul Victor Ponta a ironizat inițiativa liderului social-democrat, Liviu Dragnea, de a convoca Parlamentul în sesiune extraordinară.

„Este o mică mascaradă. Să fim sinceri, noi ne facem că muncim, cel care a convocat sesiunea, domnul Dragnea, este în vacanţă, cvorum nu avem şi nu am luat nicio decizie, dar cică am făcut o şedinţă. Mi se pare neserios şi mi se pare că ne facem de râs", a spus Ponta la Parlament, citat de Agerpres. El a adăugat că „vorbeam cu colegii mei în bancă acum că orice abuz pe care îl faci, la un moment dat când nu mai eşti la Putere o să-l facă ceilalţi şi o spun şi autocritic, adică toate abuzurile pe care le-a făcut PD până în 2012, după aceea le-a făcut USL când aveam noi majoritate, acum data viitoare când o să aibă altcineva majoritate o să facem şedinţă cu doi şi dacă PSD o să critice o să spună - Uite, aţi făcut şi voi. Acesta este genul de greşeală pe care o faci şi după aceea o plăteşti foarte scump. Eu cred că trebuia să fie cvorum normal, dar la un moment dat vor face şi alţii la fel şi nu o să poţi să-i critici".

Întrebat despre absenţa de la şedinţă a preşedintelui Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea, Ponta a răspuns că „poate a prins un bilet mai ieftin de vacanţă". Vicepreşedintele Camerei Deputaţilor, Florin Iordache, a declarat, astăzi, că sesiunea parlamentară extraordinară a fost convocată în urma unei consultări telefonice a secretarului general cu membrii Biroului permanent şi cu liderii de grup.

Deși cel care a convocat Camera Deputaților în ședință extraordinară a fost liderul social-democrat, Dragnea a ales să plece în vacanță. El şi-a delegat atribuţiile, de marţi până vineri, lui Florin Iordache. De asemenea, Ponta a susținut că PSD este condus greşit și a precizat că nu doreşte să rupă formaţiunea politică. Liderul deputaţilor PNL, Raluca Turcan, și deputatul USR, Cristian Ghinea, au declarat că formațiunile din care fac parte vor sesiza CCR, deoarece convocarea Camerei Deputaților în sesiune extraordinară nu a îndeplinit condițiile legale și constituționale.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE