Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Ponta, atac la Iohannis în cazul Hexi Pharma: A făcut un efort intens de muşamalizare

Postat la: 23.05.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

„A fost nevoie să moară oameni", a spus astăzi, ironic, Victor Ponta, parafrazând declaraţiile preşedintelui Iohannis în urma demisiei guvernului pe care l-a condus, demisie care a venit după tragedia de la Colectiv. Fostul premier a mai declarat că, dacă în noiembrie corupţia ucidea, astăzi Klaus Iohannis „a făcut un efort intens de a muşamaliza această afacere, care e o afacere de mare corupţie întinsă pe foarte mulţi ani"

„Domnul Condrea nu va mai putea da declaraţii la Parchet ca să spună cine, timp de zece ani, l-a sprijinit în activitatea sa, e singura certitudine pe care o avem astăzi", a spus Victor Ponta. Fostul premier a comentat că „a fost nevoie să moară oameni", ca o ironie la adresa preşedintelui Iohannis, care spunea acelaşi lucru în noiembrie, în urma tragediei de la Colectiv. Ponta a arătat că şeful statului a făcut un „efort intens" să muşamalizeze cazul Hexi Pharma care era un caz de corupţie la cel mai înalt nivel.

„Am folosit o frază celebră: 'a fost nevoie să moară oameni', da? Pentru domnul Iohannis a fost nevoie să moară oameni ca să aibă guvernul său. Eu zic acum că uite, a fost nevoie să moară domnul Condrea, ca să fie siguri că nu va mai da declaraţii vreodată. La fel înţeleg că în noiembrie corupţia ucidea. Acum dacă aţi văzut, domnul Iohannis a făcut un efort intens de a muşamaliza această afacere, care e o afacere de mare corupţie întinsă pe foarte mulţi ani", a declarat fostul prim-ministru.

Întrebat despre dovezile pe care le are în susţinerea acestor afirmaţii, Ponta a comentat că e în aceeaşi situaţie în care se afla şi Iohannis după Colectiv şi că are aceleaşi date. „Am exact dovezile pe care le-a avut dl Iohannis în noiembrie când a ştiut el ce s-a înt la Colectiv înainte să facă cineva vreo cercetare. Vă va detalia domnul Iohannis care se va informa şi va fi informat", a conchis fostul premier.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE