Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












PNL anunta primele nume de ministri pe care-i va propune lui Dacian Ciolos

Postat la: 07.12.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Presedintele PNL, Alina Gorghiu, a declarat, marti, ca Adriana Saftoiu - candidat la Camera Deputatilor in Bucuresti - ar putea fi ministru al Educatiei, iar Florin Citu - candidat la Senat in Bucuresti - ministru al Finantelor sau al Economiei.

"Vorbesc de oameni in PNL foarte bine pregatiti. Adriana (n.r. Saftoiu) poate sa fie foarte bine un ministru al Educatiei, Florin (n.r. Citu) la Economie sau Finante. Sunt oameni care oricand ar putea sa ocupe un portofoliu de ministru fara sa am vreo ezitare sa-i propun pentru asta si fara sa ma gandesc ca nu stiu in prima secunda ce vom face acolo. Diferenta dintre noi si PSD este aceasta. (...) Temerea mea este ca daca PSD ajunge la guvernare, va veni cu aceeasi Ecaterina Andronescu, care este un dezastru pentru sistemul de educatie din Romania si o spun raspicat: temerea mea este ca vor veni cu tot felul de oameni care habar nu au si ca o sa faca aceeasi politica din ultimii 26 de ani", a spus Alina Gorghiu.

Ea a afirmat ca in randurile PNL sunt oameni competitivi. "Noi venim cu o oferta foarte concreta, oameni care sunt foarte bine pregatiti si care nu au niciun fel de ezitare in a-si spune punctul de vedere chiar daca nu este popular", a mai adaugat liderul PNL.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE