Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












PMP va vota cot la cot cu Dragnea și PSD la așa-zisul referendum pentru familia tradițională! "Justificările" lui Tomac DOCUMENT EXCLUSIV

Postat la: 17.09.2018 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Ziuanews.ro vă prezintă, în exclusivitate, "punctajul tematic" pe care Eugen Tomac l-a transmis parlamentarilor și liderilor PMP, duminică, în încercarea de a justifica public faptul că partidul va vota, cot la cot cu Liviu Dragnea și PSD, cu prilejul puțin spus controversatului "referendum pentru familia tradițională", clocit, decis și organizat în laboratoarele Kiseleff-ului.

Facem precizarea că acest referendum (care vizează îngrădirea drepturilor unei minorități și care presupune costuri deloc neglijabile) reprezintă o perdea de fum menintă să divagheze atenția publică de la Dosarul 10 August, de la reglările de conturi din PSD, de la "ievaluarea" cu adresă declanșată de Tudorel Toader, de la abuzurile repetate ale Inspecției Judiciare și, finalmente, de la permanentele tentative de impunere și adoptare a unei OUG vizând grațierea și amnistia - marele deziderat al lui Liviu Dragnea și al tuturor politicienilor certați cu legea.

Vă prezentăm "punctajul tematic" transmis de Eugen Tomac:

Disperarea lui Tomac

Concluzia punctajului de partid e de ordinul evidenței: PSD este rău și săvârșește blasfemii, dar parlamentarii PMP vor vota cot la cot cu oamenii dublului condamnat Liviu Dragnea! Potrivit surselor noastre, Eugen Tomac este disperat că PMP riscă extincția totală la europarlamentare, întrucât nu a reușit să se lipească de un mult dorit "pol de dreapta", care nu are nici cea mai mică șansă de închegare, în timp ce partidul se zbate la un caraghios 3%, rivalizând astfel cu marja de eroare a măsurătorilor sociologice. Traian Băsescu l-a anunțat pe Tomac, la masa festivă de la finalul școlii de vară, că nu va candida și că decizia sa este definitivă - precizăm că Tomac îi rugase să deschidă lista pentru europarlamentare a PMP, în speranța că fostul președinte va trage gruparea după el, chiar și până la Bruxelles, dar Băsescu este dezamăgit de randamentul PMP.

Răzvan Gheorghe

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE