Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Petre Daea, Lia Olguța Vasilescu și Carmen Dan, singurii miniștri care au trecut evaluarea partidului

Postat la: 13.06.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Petre Daea, Lia Olguța Vasilescu și Carmen Dan sunt singurii miniștri care au trecut evaluarea partidului, potrivit unor surse politice. Evaluarea performanțelor membrilor Guvernului Grindeanu urmează să fie prezentată oficial de liderul PSD Liviu Dragnea, miercuri, în ședința Comitetului Executiv Național (CExN). Miniștrii spun că așteaptă decizia conducerii PSD și că sunt pregătiți să își activeze demisiile.

Între timp, miniștrii prezenți la Parlament, la lucrările plenului Camerei Deputaților, au comentat zvonurile privind schimbarea Guvernului. Ministrul Turismului, Mircea Dobre a declarat că după ce va fi finalizată evaluarea Guvernului, va fi anunțată de președintele partidului.

El spune că este vorba despre chestiuni interne ale partidului. Întrebat dacă își va da demisia, Mircea Dobre a precizat că va lua o decizie în urma evaluării partidului. "Eu nu fac parte din conducerea partidului. Am o colaborare bună cu premierul Grindeanu și cu colegii din Guvern și partid. Toți miniștrii au această demisie în alb depusă și se activează în momentul în care apare o decizie", a mai spus el.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE