Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Partidul Realitatea, aliante si sustinere prezidentiabil in 2019. Publicul postului vrea candidat propriu, nici Ciolos, nici Iohannis

Postat la: 11.11.2018 | Scris de: ZIUA NEWS

0

38% dintre romani sustin ca Partidul Realitatea ar trebui sa candideze singur in alegeri, 28% cred c-ar trebui sa intre intr-o alianta politica sau electorala, iar 34% nu stiu sau nu raspund.

dintre cei 28% din respondenti care sugereaza o alianta politica sau electorala pentru Partidul Realitatea, optiunile se impart in felul urmator: PSD 23%, PNL 21%, USR 10%, ALDE 8%, PMP 6%, MRI 5%, Pro Romania 4%, UDMR si Partidul Ecologist, cate 2%.

40% dintre romani considera ca Partidul Realitatea trebuie sa aiba un candidat propriu la alegrile prezidentiale din 2019, 11% ar dori sustinerea lui Klaus Iohannis, 7% opteaza pentru Calin Tariceanu, in timp ce doar 5% cred c-ar trebui sustinut Dacian Ciolos; 4% au raspuns c-ar trebui suport pentru Liviu Dragnea, 2% pentru alt lider politic si 31 % nu stiu sau nu raspund.

Sondajul a fost efectuat de catre CURS, la cererea GeoPOL, in perioada 26.10-05.11, pe un volum de 1067 de respondenti, metoda de culegere a datelor fiind fata-n fata, la domiciliul respondentilor. Marja de eroare a sondajului este de +/- 3%, la un nivel de incredere de 95%.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE