Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Parlamentul desemnează, miercuri, noua conducere a ANRE şi modifică Regulamentul Comisiei SRI

Postat la: 18.10.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Camera Deputaţilor şi Senatul se reunesc miercuri, de la ora 11, pentru a desemna noua conducere a Agenţiei Naţionale de Reglementare în Energie, fiind probabilă şi supunerea la vot a modificării Regulamentului de funcţionare a Comisiei parlamentare de control al Serviciului Român de Informaţii.

Şedinţa plenului reunit va fi precedată, de la ora 10, de o reuniunea Birourilor Permanente ale Camerei şi Senatului care va definitiva ordinea de zi a plenului. Instalarea unei noi conduceri a ANRE survine în condiţiile în care expiră mandatele preşedintelui şi vicepreşedintelui Agenţiei, alături de cele ale unor membri în Comitetul de reglementare al ANRE.

Candidatura deputatului PSD Dumitru Chiriţă pentru funcţia de preşedinte al Autorităţii Naţionale de Reglementare în Energie a fost validată, luni, în comisiile parlamentare de industrii. "Astăzi (luni - n.red.) au avut loc audierile celor care şi-au depus candidaturile pentru Comitetul de Reglementare al ANRE. În urma votului majorităţii PSD-ALDE şi UDMR au fost aleşi Dumitru Chiriţă - preşedinte, Zoltan Nagy-Bege - vicepreşedinte - era în funcţie (...), Cornelia Sulger - membru în Comitetul de reglementare al ANRE şi, pentru mine o surpriză complet neplăcută, Gabriel Gheorghe, preşedintele Consiliului de Administraţie la Romgaz", a declarat, pentru Mediafax, deputatul PNL Virgil Popescu, membru al Comisiei de industrii şi servicii din Camera Deputaţilor.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE