Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Ovidiu Raeţchi: Gabriela Firea şi majoritatea PSD-ALDE au aprobat ca acele contracte de până în 800.000 de euro nu vor mai fi publicate în SEAP

Postat la: 03.11.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Vicepreşedintele PNL Bucureşti, Ovidiu Raeţchi, a afirmat că va propune demararea unei campanii de semnături la nivelul Bucureştiului, îndreptată împotriva deciziei PSD-ALDE din Consiliul General prin care contractele de până în 800.000 de euro nu vor mai fi publicate în Sistemul Electronic de Achiziţii Publice (SEAP). E o restaurație roșie demnă de anii 1990, susține Raețchi:

„În şedinţa Consiliului General, primarul Gabriela Firea şi majoritatea PSD- ALDE au aprobat un proiect de hotărâre prin care contractele de până în 800.000 de euro nu vor mai fi publicate în Sistemul Electronic de Achiziţii Publice (SEAP), iar atribuirea contractelor se poate face în cinci zile. Firea şi majoritatea PSD-ALDE sfidează complet transparenţa decizională şi practic, contracte de sute de mii de euro pot fi acordate în mod arbitrar şi preferenţial. Această nouă dovadă de inventivitate pesedistă vizează categorii ample, printre care servicii de sănătate, de învăţământ, de cultură sau servicii sociale administrative".

Raeţchi a punctat că această decizie a majorităţii PSD-ALDE deschide drumul acordării contractelor publice cu dedicaţie: "Contracte de sute de mii de euro pot fi acordate fără a exista o minimă evidenţă şi monitorizare, iar banii bucureştenilor pot fi dirijati cu uşurinţă spre buzunarul convenabil. De aceea, voi propune colegilor demararea unei campanii de semnături la nivelul Bucureştiului, îndreptată împotriva deciziei PSD- ALDE din Consiliul General. Nu este vorba doar de un caz clasic de incompetenţă, ci chiar de folosirea discreţionară a banilor bucureştenilor.", susține Raețchi.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE