Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Ordonanta de urgenta pe legile justitiei. Sedinta matinala la Guvern

Postat la: 15.10.2018 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Guvernul se reuneste in sedinta, luni, la ora 9,00, informeaza Biroul de presa al Executivului. Decizia privind organizarea sedintei de Guvern luni a fost luata intrucat premierul Viorica Dancila are programate pentru aceasta saptamana o serie de vizite externe.

Vineri, ministrul Afacerilor Externe, Teodor Melescanu, declara ca 'in principiu', luni este programata o sedinta de Guvern pentru adoptarea unei ordonante de urgenta pe legile Justitiei. Potrivit lui Melescanu, premierul Viorica Dancila efectueaza o deplasare de o saptamana in Turcia si in tarile Golfului. Intrebat daca va fi si o sedinta de guvern pentru adoptarea unei ordonante de urgenta pe legile Justitiei, Melescanu a spus ca este programata o astfel de sedinta.

'Da. Era programata o sedinta la ora 9,00. In principiu este anuntata aceasta data, urmeaza sa fie confirmata', a spus Melescanu la Palatul Parlamentului. Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE