Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Omul lui Tender și fost administrator a lui Biriș, numit secretar de stat la Ministerul Apararii Naționale

Postat la: 31.03.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Premierul Sorin Grindeanu l-a numit in aceasta saptamana pe Florin Lazăr Vlădică in functia de secretar de stat la Ministerul Apararii Nationale. De a alungul timpului, Florin Lazăr Vlădică a fost administrator si asociat in mai multe firme controlate de personaje controversate, insa, el s-a remarcat ca fiind omul de incredere al milionarului Ovidiu Tender.

În momentul in care Tender a fost condamnat pentru fapte de corupție, presa din Senegal titra că la cârma afacerilor sale miniere din țara africană a fost lăsat tocmai Florin Lazăr Vlădică, care a mai figurat si administrator al unei firme în care apare ca asociat Gabriel Biriș. Este vorba de firma Trinoro Achiziții SRL, în care Gabriel Biriș a fost asociat minoritar, cu 5% și în care a fost totodată reprezentant al asociatului majoritar, offshore-ul cipriot Dasmino Consultants Lts, l-a numit administrator, în 15 august 2008, pe Florin Lazăr Vlădică. De asemenea, noul secretar de stat al Ministerului Apararii National a mai fost asociat alaturi de Nicu Alin Fărcuț si Ioan Mihaila in societăților Inter Turism SRL și Carpathians' Goodies SRL (rebotezată Carphatians SRL).

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE