Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Nicusor Dan e cu demisia pe masa. USR a decis sa se opuna familiei traditionale

Postat la: 01.06.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Aseara, in jurul orei 22.45, Nicușor Dan a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj prin care anunță: "Biroul Național al USR a luat o decizie. E singura știre pentru azi. Până pe 11 iunie mult succes candidaților USR din Târgu Jiu, Bușteni, Lupeni, Craiova, Roman, Almaș și Covăsânț din județul Arad."

Deputatul Ionuț Moșteanu, membru în Biroul Național al USR, a declarat pentru Revista 22: "Am plecat, în jurul orei 20.00, dintr-o ședință de Birou Național destul de aprinsă, pentru a merge la o emisiune TV. Cred că s-au spus lucruri la nervi. Urmează o noapte liniștită pentru toți și mâine dimineață vom vedea ce este. Cât eram în ședință, Nicușor Dan a anunțat că demisionează, dar cred că era parte dintr-o negociere mai mult. A anunțat că demisionează în cazul în care se va lua o anumită decizie (dacă partidul se poziționează în problema modificării Constituției - n.r.). Noaptea e un sfetnic bun și sper să nu demisioneze".

Vlad Alexadrescu, senator USR și membru în Biroul Național al partidului, a declarat pentru Revista 22: "Ce pot spune este că a fost o discuție despre poziționarea USR față de modificarea Articolului 48 din Constituție. S-a discutat despre mai multe opțiuni și, apoi, cu majoritate de voturi, s-a decis ca USR să se poziționeze împotriva modificărilor. A fost o dezbatere. Domnul Nicușor Dan a susținut întotdeauna că nu e bună, în momentul de față, o poziționare a partidului și a fost consecvent cu această părere, pe care au împărtășit-o și alți colegi. Dar, până la urmă, s-a ajuns la o majoritate în sensul pe care l-am menționat."

Purtatorul de cuvint al USR, Dan Barna, a declarat pentru Revista 22 ca nu exista inregistrata in acest moment o demisie scrisa a lui Nicusor Dan. "Nu exista nicio demisie inregistrata, spritele s-au incins, Nicusor Dan a amenintat cu demisia, dar nu exista niciun document scris, vedem maine. Singurul element clar e ca exista aceasta decizie in ce priveste modificarea Constitutiei" .

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE