Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Nicolicea se simte amenințat de Cosette Chichirău: "Mi-a transmis că are grijă să ajung la pușcărie"

Postat la: 13.12.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Deputatul PSD, Eugen Nicolicea, a declarat, miercuri, că a fost ameninţat cu puşcăria de deputatul USR Cosette Chichirău, aceasta afirmând că a ţinut să-i spună personal că dimineaţă a făcut un abuz, care se sancţionează cu închisoare.

"După ce a avut un comportament jalnic în ultima perioadă, doamna Cosette Chichirău a venit personal la mine să îmi transmită că se va ocupa personal să intru la puşcărie. Probabil că are ea anumite pârghii", a spus de la microfonul Camerei Deputaţilor Eugen Nicolicea, preşedintele Comisiei de regulament din Camera Deputaţilor. În timpul declaraţiei sale din sala de plen se auzeau fluierăturile deputaţilor USR.

"Majoritatea nu mai poate câştiga nici măcar prin voturi. Deşi aveţi majoritatea aici şi puteţi supune orice la vot, azi dimineaţă s-a produs un abuz incalificabil. Dl. Nicolicea nu a introdus amendamentele pe un raport pentru modificarea Regulamentului. Este un abuz care se sancţionează penal şi am vrut să-i transmit personal că nu a introdus amendamentele noastre care au fost înregistrate Aţi făcut această modificare prin abuz şi veţi plăti pentru aceasta", a explicat Cosette Chichirău.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE