Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Încă un membru PSD îi cere demisia lui Dragnea

Postat la: 15.11.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Vicepreşedintele PSD Dâmboviţa, Fănuţ Costea, a afirmat la un post local de televiziune că liderul partidului, Liviu Dragnea, ar trebui să demisioneze de la conducerea Camerei Deputaţilor.

"Da! Liviu Dragnea ar trebui să-şi dea demisia de la conducerea Camerei Deputaţilor! În ceea ce priveşte funcţia de preşedinte al Partidului Social Democrat, problema ar trebui tranşată la Congresul partidului, de anul viitor, în forul statutar", a mărturisit Fănuţ Costea, la Columna TV, citat de stiripesurse.ro.

Dragnea a fost prezent, luni dimineață, la sediul DNA, unde i s-au adus la cunoștință acuzațiile într-un nou dosar legat de compania Tel Drum din Teleorman. Pe numele lui Dragnea sunt cinci capete de acuzare într-un dosar uriaș de fraudă cu fonduri europene.

Liderul PSD respinge, însă, toate acuzațiile și spune că nu se gândește să demisioneze, mai ales că a primit "numeroase mesaje de susținere" din partea membrilor PSD.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE