Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Motivul hohotelor de râs cu Iohannis a fost dezvăluit de Liviu Dragnea

Postat la: 04.04.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Luni a avut loc la Palatul Cotroceni ceremonia de depunere a jurămintelor a noilor miniștri, Grațiela Gavrilescu și Viorel Ilie. La finalul acesteia, un episod a atras atenția tuturor.

Când președintele Klaus Iohannis a mers pentru să dea mâna cu premierul Grindeanu și cu Liviu Dragnea, cei trei au avut un schimb de cuvinte iar camerele de filmare prezente la Cotroceni i-au susprins în timp ce râdeau copios, semn că discuția a fost mai mult decât amicală. Liviu Dragnea a dezvăluit motivele care au stat la baza acestui episod amuzant.

"Colegii au zis să nu spun, dar spun, nu suntem roboți, suntem oameni. Mai râdeam, mai glumim. Sevil Shhaideh e un om foarte hâtru, are un simț al umorului extrem de dezvoltat, foarte mucălit. Când Garțiela Gavrilescu depunea jurământul, Sevil i-a spus lui Sorin Grindeanu: 'cum o să fiți dvs, încadrat de două femei. Suntem două fete foarte tinere, foarte subțiri.' Și eu i-am zis și președintelui. Nu are nicio legătură cu relația dintre mine și președintele Iohannis, poate să fie foarte rece, poate să fie oricum.

Președintele i-a sus premierului că: "văd și eu guvernul tot fără să merg la Palatul Victoria." I-am zis să meargă și la mine, la Parlament, și a zis că o să vină, după Paști, pentru că vrea să susțină un discurs. La fel, l-a invitat și Călin Popescu Tăriceanu.", a spus Liviu Dragnea.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE