Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Mihai Chirică a fot exclus din PSD

Postat la: 07.02.2018 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Membrii Comisiei de Etică din cadrul PSD Iaşi au propus marţi Biroului Permanent Judeţean al filialei excluderea primarului Mihai Chirică din partid, pentru atacurile repetate ale edilului ieşean la adresa conducerii PSD.

Reprezentanţi din conducerea PSD Iaşi au confirmat marţi seară pentru News.ro faptul că membrii Comisiei de Etică au decis cu patru voturi din şapte excluderea primarului de Iaşi Mihai Chirică din PSD, propunerea fiind înaintată Biroului Permanent Judeţean al organizaţiei. Totodată, Comisia de Etică a mai propus excluderea din partid a viceprimarului Gabriel Harabagiu şi a fostului deputat de Iaşi Sorin Iacoban, ambii apropiaţi ai primarului de Iaşi.

Contactat de News.ro, liderul filialei judeţene a PSD Iaşi Maricel Popa a refuzat să comenteze hotărârea Comisiei de Etică, afirmând că BPJ al organizaţiei se va întruni peste câteva zile. Chirică nu s-a prezentat în faţa comisiei de etică a organizaţiei, unde a fost chemat pentru a da lămuriri privind atacurile sale repetate la adresa PSD.

Europarlamentarul PSD Cătălin Ivan susţine că dacă primarul Mihai Chirică va fi exclus din PSD, atunci partidul renunţă definitiv la orice şansă de a mai câştiga Primăria Iaşi în 2020, precizând că plecarea lui din partid deschide mai multe scenarii, toate defavorabile social-democraţilor.

 

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE