Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Mihăiță Calimente, noul secretar general adjunct al Senatului

Postat la: 27.06.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Incepand de ieri, fostul sef al Comsiei SIE pe acea vremea liberal, Mihaita Calimente, este secretar general adjunct al Senatului in locul Cristinei Ionescu. În favoarea lui Mihăiță Calimente au fost 71 de voturi, 5 abțineri, iar 34 de senatori au fost împotrivă. Cristina Ionescu a fost revocată cu 73 de voturi pentru, 33 împotrivă și o abținere.

Potrivit Regulamentului Senatului, secretarul general adjunct este numit sau revocat de plen, la propunerea Biroului permanent. Liderul grupului USR din Senat, Cristian Ghica, a întrebat motivul "schimbării intempestive" a secretarului general adjunct al Senatului. "Stimate coleg, nu sunt eu în măsură să vă răspund, dar m-am obișnuit ca grupul USR să pună tot felul de întrebări: De ce? De ce? De ce astăzi, de ce mâine? Cred că Biroul Permanent vă va da un răspuns", a spus președintele de ședință Claudiu Manda. Mihaita Calimente a trecut de la PNL la ALDE si a candidat, fara succes, la alegerile parlamentare din decembrie 2016 pe lista ALDE la Arad.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE