Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Marius Dunca, cartonaș roșu de la premierul Tudose

Postat la: 15.12.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Ministrul Tineretului si Sportului, Marius Dunca, este disperat dupa imagine, fiind in stare sa apara si pe o sticla de bere sau pe un aragaz. Ca atare, in goana disperata dupa imagine, ministrul brasovean scolit la Protectia Consumatoilor, a fugit, cum se spune in sport, dupa fenta, si i-a cerut primului ministru Mihai Tudose sa tripleze premierea handbalistelor noastre care participau la Campionatul Mondial din Germania.

La acel moment se cam umflase muschii pe Dunca si pe cel care-l trimisera la premier, adica pe presedintele Federatiei Romane de Handbal, Alexandru Dedu, pentru ca Romania avea trei victorii. Tudose a ascultat doleanta ministrului Tineretului si Sportului si a murmurat"sa vedem ce va fi la final si sigur vom gasi o solutie". Numai ca, dupa trei victorii, Romania a pierdut la scor cu Franta si ne-a batut Cehia. Ca atare, fetele noastre au plecat cu coada intre picioare din Germania, iar Romania a iesit din elita handbalului mondial, terminnd competitia pe locul zece. Dupa esecul rusinos din Germania si iritat de tupeul lui Dunca, premierul Mihai Tudose l-a chemat pe acesta la Guvern, aratandu-i cartonasul rosu: „Vrei triplararea primelor, dar rezultate.., mai la gara.Te voi demite cat de curand. La revedere!". Ramane de vazut, ce se va intampla cu Dunca. Ca va fi demis nu este o problema pentru sportul romanesc. Problema este de ce a fost pus, dar este alta gasca in alta traista. Insa, o dovada ca Dunca si Dedu sunt ca fratii este si faptul ca ministrul Tineretului si Sportului refuza sa aplice legea privind organizarea alegerilor generale la Federatia Romana de Handbal. De ce? Ca sa-i permita lui Dedu si compania sa de fluierasi sa continue nestingherti becalizarea handbalului romanesc si totodata sa "ajute" acet sport atat de iubit in Romania sa se rostogoleasca pe topogan precum baschetul, voleiul sau fotbalul.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE