Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Maria Grapini, mesaj jignitor faţă de românii din diaspora: Fără certificat de prost nu puteţi participa la miting

Postat la: 09.08.2018 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Maria Grapini, reprezentantă a României în Parlamentul European care s-a remarcat prin numeroase greşeli de exprimare şi gramaticale, a distribuit, pe contul său de Facebook, un mesaj în care îi jigneşte pe românii din diaspora care ar merge la mitingul din 10 august.

„Informăm diasporenii că taxa de prost se plăteşte la sediul USR. Fără certificat de prost nu puteţi participa lamiting!", e mesajul scris de un utilizator de Facebook şi distribuit şi de Maria Grapini. Ulterior, postarea iniţială a fost ştearsă, iar Grapini a distribuit un alt mesaj: Pentru cei care credeţi că mă jignesc, nu vă mai oboţiţi, sunt imună". Reacţia utilizatorilor de Facebook nu a întârziat să apară, aceştia criticând-o pe Grapini pentru mesajul său jignitor. Europarlamentarul a răspuns şi la câteva dintre mesajele de la postarea sa, îndemnând un alt internaut să plătească taxa de jigodie în acelaşi loc.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE