ZC
Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x
ZC




ZC




Mai mulți șefi ai PSD și-au dat demisiile după demiterea lui Liviu Dragnea

Postat la: 30.05.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Nemulțumiți de faptul că Liviu Dragnea a demisionat din funcţia de secretar general al PSD, mai mulți lideri ai partidului de la nivel local și-au înaintat demisiile din funcții. Ultimele două demisii sunt ale lui Dumitru Buzatu, preşedintele PSD Vaslui şi Gabriel Zetea, preşedintele PSD Maramureş.

Înainte ca Buzatu și Zetea să demisioneze din fruntea organizațiilor județene, același gest a fost făcut de  Paul Stănescu, vicepreşedinte naţional al partidului şi preşedinte al PSD Olt, Andrei Dolineaschi, preşedinte al PSD Botoşani (dar nu şi din funcţia de secretar general) şi Niculae Bădălău, preşedintele PSD Giurgiu.

Potrivit stiripesurse.ro în curând am putea asista şi la alte astfel de gesturi.

Toţi demisionarii susţin că Liviu Dragnea trebuia păstrat în funcţia de preşedinte executiv în ciuda condamnării în Dosarul Referendumului, un dosar care în opinia lor ar fi unul politic şi că practic a fost condamnat tot partidului şi nu doar o persoană.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE