Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Ludovic Orban, despre ALDE: "E o carja a PSD. Tariceanu, milogul de serviciu"

Postat la: 24.03.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Ludovic Orban, candidat pentru sefia PNL, a declarat, joi, la Alba Iulia, ca ALDE este "o oaste de stransura, care nu mai are nicio legatura cu ideile liberale si care functioneaza numai pe post de carja a PSD si a Guvernului Grindeanu", el adaugand ca daca s-ar pune problema vreodata nu l-ar mai primi pe Calin Popescu Tariceanu inapoi in PNL deoarece e "milogul de serviciu al PSD".

Ludovic Orban a spus, intr-o conferinta de presa, intrebat ce parere are despre scandalul din ALDE, ca i se pare "mult zgomot pentru nimic". El a adaugat ca din punctul sau de vedere aceasta formatiune politica este "o oaste de stransura, care nu mai are nicio legatura cu ideile liberale si care functioneaza numai pe post de carja a PSD si a Guvernului Grindeanu".

"Aceasta formatiune politica este o oaste de stransura, care nu mai are nicio legatura cu ideile liberale si care functioneaza numai pe post de carja a PSD si a Guvernului Grindeanu. Pentru mine orice om care impartaseste ideile liberale si crede cu adevarat in dreapta politica nu poate sa fie sluga la PSD. De aceea chiar si putinii oameni de factura liberala care au votat cu ALDE in parlamentare, usor, usor vor reveni acasa, adica vor reveni ca simpatii si optiuni spre PNL. In rest, sa se certe cat vor", a spus Orban.

Intrebat ce parere are despre Calin Popescu Tariceanu si daca l-ar mai primi inapoi in PNL, Orban a raspuns ca nu l-ar primi, adaugand ca fostul lider liberal este una din cele mai mari dezamagiri ale sale. "Nu stiu ce sa va mai spun de domnul Tariceanu. E una din cele mai mari dezamagiri pe care le-am avut in cei 27 de ani de cariera. Niciodata nu mi-as fi imaginat ca Tariceanu poate sa ajunga milogul de serviciu al PSD", a spus Ludovic Orban.

Se vede ca Ludovic Orban este intr-o campanie electorala, si cum ar putea sa isi faca multa publicitate, decat atacand personalitati a lumii politice, cu care el niciodata nu se va putea masura. Atacurile lui sunt ca latratul pechinezului la un dulau. Este josnic pentru el sa isi atace fostii colegi.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE