Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Ludovic Orban, atac și la Dragnea și la Grindeanu

Postat la: 17.06.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Ludovic Orban, candidat la preşedinţia PNL, a declarat sâmbătă, înaintea începerii congresului partidului, că PSD îşi bate joc de România după ce a provocat o criză cu consecinţe dramatice pentru ţară, "din motive obscure".

"Oscilează între penibil și ridicol (n.r.-actuala situație din PSD). Acești oameni își bat joc de România, au provocat o criză cu consecințe dramatice pentru România, atât în plan extern cât și în planul societății și economiei din nimic, din niște motive obscure pe care eu, personal, nu reușesc să le înțeleg. Toți sunt vinovați, începând cu cel care conduce PSD și care vrea să controleze probabil și femeile de serviciu din instituțiile publice, și terminând cu cel care a fost prim-ministru și care, cât i s-a dat osul s-a gudurat și în momentul în care a vrut să i se ia osul a început să mârâie", a spus Orban.

El l-a criticat și pe premierul Grindeanu, despre care a afirmat că ''se agață de scaun'' în condițiile în care majoritatea parlamentară care l-a propulsat în funcție i-a retras sprijinul politic. Întrebat despre poziția PNL privind moțiunea de cenzură, Orban a precizat că o decizie în acest sens va fi luată de conducerea legitimă care va fi aleasă în cursul zilei. "Dacă o să găsească pe cineva care să știe să citească moțiunea. Decizia PNL va fi luată de conducerea legitimă care va fi aleasă astăzi".

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE