Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Liviu Dragnea se duce astăzi la DNA

Postat la: 13.11.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Liderul Partidului Social Democrat (PSD) Liviu Dragnea merge astăzi la Direcţia Naţională Anticorupţie (DNA), anunţul fiind făcut chiar de el cu o zi în urmă, fără însă a preciza în ce dosar a fost chemat de procurorii anticorupţie, potrivit News.ro.

"Voi merge mâine la DNA", a spus Dragnea, ieri, la sosirea la Congresul Tineretului Social-Democrat. În ceea ce priveşte dosarul în care a fost citat, acesta afirmă: "Ce contează? Tot acest circ nu ar avea rost dacă nu aş fi citat". Întrebat dacă se aşteaptă la o solicitare a DNA către Parlament pentru avizarea urmăririi penale în cazul său, Liviu Dragnea a răspuns: "S-ar putea să fie cam mult".

Conform sursei: "DNA are în lucru mai multe dosare care l-ar putea viza pe Dragnea: dosarul Belina privind transferul braţului Pavel şi al insulei Belina din proprietatea statului în cea a Consiliului Judeţean Teleorman prin Hotărâre de Guvern (HG), dosarul Tel Drum, dar şi dosarul deschis ca urmare a investigaţiei Rise Project privind existenţa unor afaceri ale lui Liviu Dragnea în Brazilia".

De asemenea, Romică Părpălea, denunţătorul lui Dragnea în dosarul "Referendumul" şi cel care în 20 iulie a depus în 19 octombrie o sesizare referitoare la legăturile dintre Tel Drum şi Liviu Dragnea, a fost la DNA pentru a oferi detalii în legătură cu acest dosar. El a anunţat că a depus plângeri penale atât împotriva lui Liviu Dragnea, cât şi împotriva lui Carmen Dan. În ceea ce-l priveşte pe Liviu Dragnea, el a apreciat că este vorba despre trafic de influenţă şi abuz în serviciu.Bărbatul susţine că deţine probe reprezentând documente, înscrisuri, declaraţii de martori în sprijinul acuzaţiilor sale.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE