Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Liviu Dragnea: "România nu are nevoie de lideri mesianici"

Postat la: 07.11.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a declarat duminică seara că România "nu are nevoie de lideri mesianici", ci de un program de guvernare concret, care să ducă la creştere economică.

"Dacă vom câştiga alegerile, PSD va propune un prim-ministru care va forma un guvern cu o susţinere bună, puternică în Parlament şi care va pune în aplicare programul de guvernare la care noi am lucrat (...). Am stabilit de la început că noi nu discutăm despre persoane, pentru că s-a discutat prea mult despre persoane. Am văzut şi la domnul Cioloş în seara asta un mic plagiat, dar nu mă supăr - după ce am spus eu, marţi, la o televiziune că România nu mai are nevoie sau nu are nevoie de lideri mesianici, România are nevoie de un program coerent, bazat pe cifre, care să genereze creştere economică, o dezvoltare a clasei de mijloc din România", a spus Dragnea.

Preşedintele PSD a adăugat că variantele anterioare de "lideri mesianici" au dus la rezultate "dezastruoase" pentru România. "Nu cred în lideri mesianici pentru că s-a dovedit în istoria României, cel puţin de la Revoluţie încoace, că, atunci când s-au manipulat alegerile, încercând să se creeze un proiect al unui lider mesianic, rezultatul a fost dezastruos pentru România", a mai declarat Dragnea. Liviu Dragnea a precizat că, în ceea ce priveşte formarea viitorului Guvern, PSD doreşte să formeze o majoritate în Parlament alături de ALDE, fără PNL şi UDMR.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE