Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Liviu Dragnea: "Nu este normal ce a facut Parchetul General"

Postat la: 27.04.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Liviu Dragnea a criticat decizia Parchetului General de a deschide o ancheta penala privind alegerile din 2009, caracterizand-o drept o "prestatie destul de jenanta". Dragnea a spus ca "Parchetul General a decis sa inceapa ancheta pe fapte prescrise, dupa care a venit cu o modificare. Nu e in regula ca Parchetul General sa se joaca asa cu Parlamentul".

Dragnea a facut referire la comisia parlamentara de ancheta cu privire la alegerile din 2009, spunand ca regulile de functionare a comisiei trebuie facute in acord cu CCR. "La acea comisie vor fi chemate toate persoanele care pot aduce informatii ca sa se apropie de adevar". Curtea Constitutionala (CCR) dezbate joi, pentru a patra oara, Legea 90/2001 care interzice persoanelor condamnate penal sa detina functii in Guvern. Intrebat daca doreste sa devina premier sau daca doreste sa candideze la alegerile prezidentiale din 2019, presedintele PSD Liviu Dragnea a spus ca nu doreste sa vorbeasca despre decizia CCR si ca il sustine in continuare pe Sorin Grindeanu.

"Despre decizia CCR sa vedem daca se adopta si as prefera sa vorbesc dupa ce se va adopta. In ceea ce priveste intentia mea de a deveni premier, am spus-o si o repet, il sustin pe Sorin Grindeanu. Indiferent ce spun unii colegi de-ai mei, principalul meu obiectiv este ca programul de guvernare sa se implementeze asa cum scrie in fiecare articol. Restul sunt jocuri politice. Nu am astfel de preocupari acum." a declarat Dragnea.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE