Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Liviu Dragnea: "În 26 de ani s-a furat peste tot"

Postat la: 08.11.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, recunoaşte că banii cu care ar fi trebuit să se construiască autostrăzi în România au fost furaţi, că s-au "risipit miliarde de euro" din incompetenţă, frică şi lipsă de rânduială.

''În 26 de ani, s-a furat peste tot. Nu am reuşit să facem o autostradă de la un capăt al ţării la altul, din mai multe motive. În primul rând s-au furat mulţi bani. S-au risipit miliarde de euro'', a spus Dragnea într-o emisiune televizată. ''A fost o încercare bună în perioada 2000-2004, în guvernarea Năstase, care a fost primul guvern cu nişte obiective pe termen mediu. Dacă ar fi rămas la guvernare, ar fi fost puse în practică'', a mai declarat Dragnea. Motivele pe care acesta le vede pentru risipirea banilor sunt incompetenţa, frica şi lipsa de rânduială. ''În România s-au risipit banii, s-au risipit miliarde peste miliarde de euro, din hoţie, prostie, lipsă de strategie şi coerenţă, şi dorinţa de a guverna pentru mâine'', a mai adăugat acesta.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE