Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Liviu Dragnea, lovit de unde se aștepta mai puțin. Cine este liderul PSD care ar putea candida la prezidențiale

Postat la: 15.01.2019 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Edupedu transmite în exclusivitate că unul dintre cei mai importanţi şi constanţi lideri ai partidului, Ecaterina Andronescu, ar putea candida la alegerile prezidenţiale, ori din postura de candidat desemnat al social-democraţilor, ori din postura de independent.

Intre timp, liderul PSD, Liviu Dragnea, construieşte o opoziţie la Andronescu atât în interiorul Ministerului Educaţiei, cât şi în partid. Potrivit surselor citate, la următorul comitet executiv al PSD, deputatul de Iaşi Camelia Gavrilă - de două ori inspectoare şcolară generală în Iaşi - va prelua funcţia de preşedinte al departamentului de educaţie în PSD, poziţie din care îi va putea întoarce în partid toate proiectele Ecaterinei Andronescu.

Pe de altă parte, în Ministerul Educaţiei, opoziţia la Andronescu este asigurată prin intermediul lui Liviu Pop şi a oamenilor angajaţi de el în instituţie. "În partid nu s-a luat nicio decizie, aşa încât cred că sunt presupuneri care nu au nici un fel de suport. L-aţi auzit şi pe dl Dragnea care a spus că se va face o evaluare, că se vor lua în calcul sondajele. Mai avem până atunci mult", a declarat Andronescu.

Totuşi, întrebată dacă exclude total posibilitatea de a candida la alegerile prezidenţiale, Ecaterina Andronescu a declarat că nu exclude această ipoteză, însă nu se poate pronunţa mai departe deoarece în partid nu s-a luat încă nicio decizie în privinţa candidatului pe care îl vor susţine social-democraţii.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE