Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Liviu Dragnea îi răspunde lui Victor Ponta: Eu nu sunt nici naş, nici fin cu Florian Coldea

Postat la: 03.04.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Liderul PSD, Liviu Dragnea, i-a replicat, luni, fostului premier Victor Ponta, care a afirmat că acesta i-ar fi dus sticle de vin prietenului său „Florin", de la SRI, că el nu este „nici naş, nici fin" cu Florian Coldea.

„Dacă tot m-aţi întrebat, eu nu sunt nici naş, nici fin cu Florian Coldea", a răspuns Dragnea întrebărilor jurnaliştilor care l-au întrebat despre afirmaţiile făcute de Victor Ponta. Fostul premier Victor Ponta a scris, duminică seara, pe Facebook, că la SRI „sigur au mai rămas din sticlele de vin 'Opus One' pe care le ducea 'prietenul' Liviu pentru prietenul lui Florin!".

„Să comentez minciunile şi prostiile 'Cârmaciului' din Teleorman?? Mai bine nu... sunt lucruri mult mai importante de făcut! Dar înţeleg frustrarea şi laşitatea cu care sunt atacat non stop. (...) Văd că încă sunt oameni suficient de orbi sau minţiţi care spun să nu îl mai atac pe Dragnea - dragii mei, va rog citiţi că eu doar AM RĂSPUNS la nişte murdării şi aberaţii!", a scris Ponta pe contul său de socializare.

„Mă duc să îmi primesc 'plata' de la Băsescu, Soros şi SRI! Încep cu SRI că acolo sigur au mai rămas din sticlele de vin 'Opus One' pe care le ducea 'prietenul' Liviu pentru prietenul lui Florin!", a adăugat Ponta. Reacţia lui Ponta pe Facebook a venit ca urmare a afirmaţiilor făcute de Dragnea. Liderul PSD Liviu Dragnea a susţinut, duminică seara, că "atacurile" la adresa sa, desfăşurate de politicieni precum Ponta, Băsescu şi Daniel Constantin, şi publicaţii ca Evz, B1Tv şi Hotnews sunt coorodnate şi că "unii" afirmă că ar fi coordonate de SRI, iar alţii, de Soros.

Solicitat, duminică seara să comenteze atacurile din ce în ce mai dese ale lui Victor Ponta la adresa sa, Dragnea a răspuns: "Nu sunt numai din partea domnului Ponta. Este o anumită coordonare văd - sigur, poate să fie o simplă coincidenţă dar demult nu mai credem în coincidenţe în România - păi am văzut domnul Victor Ponta, domnul Traian Băsescu, din când în când domnul Daniel Constantin, jurnalişti de la EvZ, de la B1, Hotnews, alte site-uri, alte publicaţii".

"Există acest pachet de oameni politici şi jurnalişti care sunt foarte bine coordonaţi. Poate este o simplă coincidenţă şi poate domnul Victor Ponta nu are nici legătură cu dumnealor. Unii spun că are, alţii spun că n-are. Există se pare o dorinţă din partea unora ca eu să fiu vulnerabilizat şi în partid şi nu numai", a adăugat Dragnea. El a arătat că a văzut la "unele" site-uri o "abordare securistă", întrucât au publicat "aşa-zise anchete jurnalistice care de fapt nu spun nimic".

"Unii zic că ar fi o coordonare de la SRI. Îmi vine greu să cred. Alţii zic că ar fi o coordonare şi o comandă de la Soros pe care l-am tot atacat şi am să-l atac întruna pânâ când ţara asta va reuşi să scape de toată influenţa acestui om nefast. (...) "Alţii spun că urmăresc să influenţeze procesul în care mă aflu, să creeze impresia uni om rău şi să influenţeze decizia judecătorilor. Sper că nu se va întâmpla asta", a adăugat Dragnea. Întrebat care ar fi miza acestor atacuri coordonate, Dragnea a răspuns: "Să mă slăbească foarte mult".

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE