Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Liviu Dragnea fata in fata cu liderii PSD dupa congresul PES

Postat la: 25.02.2019 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Liderii PSD se reunesc luni, la Palatul Parlamentului, in sedinta a Biroului Permanent National. Potrivit unor surse social-democrate, acestia ar urma sa discute despre pregatirile pentru alegerile europarlamentare, care vor avea loc la sfarsitul lunii mai.

Biroul Permanent al PSD se reuneste luni, 25 februarie 2019, incepand cu ora 11.00, la Palatul Parlamentului, Sala grupului PSD "Ovidiu Sincai", au anuntat social-democratii. La intrunire urmeaza sa participe si premierul Viorica Dancila, care detine si functia de presedinte executiv al formatiunii. Pe agenda de lucru se afla, potrivit unor surse social-democrate, pregatirea pentru alegerile europarlamentare, care vor avea loc la sfarsitul lunii mai. Sedinta PSD este prima dupa ce mai multi lideri, printre care Liviu Dragnea si Viorica Dancila, au participat la congresul PES.

Prim-vicepresedintele Comisiei Europene, Frans Timmermans, a relatat, sambata, la Congresul PES, ca a vorbit cu presedintele PSD si ca i-a spus lui Liviu Dragnea ca daca social democratii vor sa faca parte din familia socialistilor europeni trebuie sa respecte valorile fundamentale ale acesteia. "I-am spus ieri (vineri - n.r.): Liviu, daca vreti sa faceti parte din aceasta familie, trebuie sa respectati valorile noastre fundamentale. Si Liviu a spus ca vor face acest lucru. Vom avea discutii pe aceasta tema in saptamanile viitoare. Nu putem face niciun compromis in acest domeniu. Aceasta este o linie rosie pentru miscarea noastra, asta e o linie rosie pentru Europa. Am vazut ca Romania a devenit o societate vibranta, deschisa, unde lupta impotriva coruptiei a avut succes in ultimii ani, o societate in care exista presa libera, o societate in care sistemul judiciar poate functiona independent. Aceste lucruri nu se pot schimba. Nu trebuie sa se schimbe. Tocmai am fost in Ungaria. Am vazut ce se intampla daca se fac pasi inapoi", a spus Timmermans.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE