Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Liviu Dragnea despre tăierea salariilor demnitarilor: „Nu o să ajung să cerșesc în Cișmigiu!"

Postat la: 17.01.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Liderul PSD sune că ar putea trăi și cu un salariu mai mic. Președintele Camerei Deputaților, Liviu Dragnea, a declarat, luni, că după nu l-ar afecta măsura de tăiere a salariilor demnitarilor pentru că n-a luat încî banii și, oricum, nu a depins până acum trei săptămâni de ei, așa că nu va ajunge să cerșească în Parcul Cișmigiu. El crede însă că ordonanța care prevede modificările salariale ar trebui respinsă, pentru că rațiunea ei ar fi greșită.

„Cum o să mă descurc eu cu salariul mai mic? Cum m-am descurcat până acum trei săptămâni de zile. Nu am cerșit în Cișmigiu, nu o să cerșesc nici de aici înainte. Încă nu am luat salariul de la Cameră. Mi se pare totuși mult, eu nu am fost obișnuit cu un asemenea salariu. Cum m-am descurcat și înainte așa o să mă descurc și după aia", a declarat Liviu Dragnea, la Palatul Parlamentului. Dragnea a spus, însă, că ordonanța care prevede reducerea salariilor demnitarilor trebuie să fie respinsă.

„Eu nu am nicio problemă cu acest nivel de salariu, pot rămâne poate aceleași salarii, sau mai mici, dar vreau să fie legate salariile demnitarilor de salariul mediu pe economie, pentru că rațiunea pentru care am înțeles că s-a ajuns la acest nivel de salarizare a fost că acești oameni, demnitarii, ridică țara. Dacă țara crește, înseamnă că salariul mediu crește. Crește salariul mediu, crește și salariul lor. Dar dacă țara merge în jos, atunci ei nu mai pot rămâne cu salariul sus. (...) Putem să ne descurcăm cu asta (din bugetul care este alocat Camerei, n.r.). De exemplu, mie mi se propusese din partea celor care au elaborat proiectul de buget să fie achiziționate câteva mașini foarte luxoase în valoare de vreo șase milioane de lei. Nu am înțeles de ce trebuia și nu am văzut care este oportunitatea și nu am fost de acord cu ele și cu alte cheltuieli la bunuri și servicii și cheltuieli cu investițiile. Așa se poate face în toate instituțiile", a explicat liderul PSD.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE