Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Liviu Dragnea, despre preluarea şefiei Guvernului. "I-am spus asta şi lui Grindeanu..."

Postat la: 16.01.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Liviu Dragnea a comentat, duminică, posibilitatea de a deveni premierul României. Deocamdată, preşedintele PSD nu poate ocupa această funcţie din cauza Legii nr 90/ 2001, Art. 2, dar aceasta ar putea fi modofiocată după ce Avocatul Poporului, Victor Ciorbea, a făcut o sesizare la CCR.

Liviu Dragnea a declarat că este posibil ca actualul premier, Sorin Grindeanu, să-şi ducă mandatul la capăt. "Sorin Grindeanu prestează bine. Dacă va rezista la ritmul pe care l-am impus, şi el şi echipa lui, termenele trecute în program, Sorin Grindeanu poate sta acolo tot mandatul. I-am spus şi lui asta", a declarat preşedintele Camerei Deputaţilor la Antena 3.

Liviu Dragnea a mai spus că nu a mai discutat cu şeful statului Klaus Iohannis de la investirea Guvernului Grindeanu. "Nu am mai discutat deloc cu Iohannis. E mai rău decât anormal. Este ineficient. Dar nu plâng seara acasă că nu sunt căutat de Iohannis. Nu vreau să ripostez, m-aţi văzut săriind la gâtul cuiva, am înjurat pe cineva, pe Iohannis, PNL? Am un singur obiectiv şi îl am în continuare. Eu rămân calm pentru că pe mine mă interesează asta(...). Eu voi riposta odată şi bine lui Iohannis", a declarat preşedintele Camerei Deputaţilor.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE