Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Liviu Dragnea despre Klaus Iohannis: Le-a spus liberalilor că se va ocupa personal să scoată ALDE de la guvernare

Postat la: 05.08.2018 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Preşedintele PSD Liviu Dragnea a anunţat, duminică seară, că la discuţia dintre preşedintele Klaus Iohannis şi liberali, şeful statului le-ar fi spus că el va conduce PNL, dându-le sarcina de a se ocupa de alte partide şi precizând că de negocierile cu ALDE se va ocupa el personal. Liderul social-democrat a mai spus că Iohannis este ridicol prin faptul că a contestat la CCR concediul premierului Viorica Dăncilă, precizând că şeful statului a proliferat minciuni şi dezacorduri la Consiliul Naţional al PNL.

"I-a chemat la Cotroceni. Au ieşit pe surse multe informaţii despre discuţia de acolo. Le-a spus din acel moment că el va conduce PNL, nici Orban, nici ceilalţi. A dat sarcină să atragă alte partide şi le-a spus - «mie lăsaţi-mi personal ALDE, că negociez cu ei să iasă din coaliţie»", a spus Liviu Dragnea. Preşedintele PSD a afirmat că informaţiile le are de la cineva care a participat la discuţie. "În sensul că să-i convingă pe cei de la ALDE şi pe domnul Tăriceanu să iasă din coaliţie. Sunt convins că domnul Tăriceanu nu-şi va distruge cariera politică. A mai refuzat o dată. Am aflat de la cineva de acolo, de la discuţie", a declarat Liviu Dragnea.

El a mai declarat că preşedintele Klaus Iohannis este ridicol prin faptul că a contestat la CCR concediul premierului Viorica Dăncilă, precizând că şeful statului a proliferat minciuni şi dezacorduri la Consiliul Naţional al PNL. "În primul rând, Iohannis ieri şi vineri s-a făcut de râs. Asta este prima constatare a mea. Prima dată s-a umplut de ridicol cu contestarea la CCR a plecării în concediu a doamnei premier şi ieri a fost apogeul ridicolului. O serie întreagă de minciuni, a mai făcut şi două dezacorduri. Este din ce în ce mai disperat, pentru că acum câteva luni de zile, nici măcar nu îl interesa PNL. Spunea că va ieşi preşedinte pentru că nu avea contracandidat.

Ulterior am realizat că cine va fi contracandidat îl va rezolva cu statul paralel. Vede că nu mai are susţinere în stradă, pentru că mase mari de oameni nu se mai lasă incitaţi de provocările lui. Are o foarte mare problemă, pentru că în primul rând el nu mai are bază electorală. Şi-a construit-o pe o minciună şi o gogoaşă mediatică umflată de statul paralel, cu lupta împotriva corupţiei, pentru că a călcat în picioare CCR şi după 30 de zile a decis revocarea doamnei Kovesi de la DNA. E agitat, vede că se mişcă Cioloş, un alt candidat la prezidenţiale şi singurul partid rămas este PNL", a mai spus Liviu Dragnea.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE