Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












KLAUS IOHANNIS: "Nu comentez sesizarea depusă de Orban"

Postat la: 22.05.2018 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat,în această seară, că a analizat şi a ajuns la concluzia să nu comenteze nici demersul liderului PNL, Ludovic Orban, care a făcut plângere penală împotriva premierului Viorica Dăncilă, dar nici interpretările acestui demers, unele "făcute cu foarte mare isterie", informează News.ro.

El a spus că a luat decizia de a nu comenta pe această temă pentru a nu se crea impresia că prin declaraţiile sale vrea să influenţeze ancheta. "Am observat această preocupare, am analizat şi am ajuns la concluzia, care cred că va rămâne valabilă cel puţin câteva zile sau săptămâni: să nu comentez în niciun fel nici sesizarea depusă de domnul Orban, nici interpretările, care de o parte politică s-au făcut cu foartă multă isterie. În niciun caz nu vreau să apară impresia că prin declaraţiile pe care le fac, aş putea sau aş vrea să influenţez ancheta. Deci, simplu, nu comentez", a declarat Iohannis. Întrebat dacă este nevoie de intervenţia procurorilor în problema mutării Ambasadei României din Israel, Iohannis a răspuns: "Mutarea ambasadei nu are nicio treabă cu procurorii. E o decizie pe care o voi lua eu".

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE