Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Kelemen Hunor: UDMR nu a discutat cu PSD despre formarea unui Guvern. Sunt posibile toate variantele

Postat la: 13.12.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Se conturează varintele pentru formarea unei majorităţi. UDMR nu a discutat cu PSD despre formarea unui eventual Guvern, a spus la RFI presedintele Uniunii, Kelemen Hunor, precizand ca "toate variantele pot fi discutate si probabil ca la un moment dat trebuie si discutate".

"In acest moment, pana cand nu aflam rezultatele finale, eu nu pot intra in speculatii. Nu exista o discutie la aceasta ora, nu am avut discutii inainte de alegeri, nu a fost o intelegere preelectorala de nici un fel si nu pot sa ma autoinvit eu la guvernare si nu o sa fac acest lucru. In acest moment, cel mai important este sa avem o reprezentare puternica si sa avem un cuvant de spus si daca se poate sa fim si ascultati cand se vor lua decizii importante pentru societatea din Romania, pentru fiecare om", a spus Kelemen.

Liderul UDMR declara ca "toate variantele pot fi discutate si probabil ca la un moment dat trebuie si discutate, dar nu intru in speculatii in acest moment, n-ar fi corect sa spun eu ca vom face ceva pentru care nu exista nici o solicitare".

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE