Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












In ce fel il vede Dragnea premier pe Tăriceanu

Postat la: 21.11.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Liderul PSD Liviu Dragnea nu se arată deranjat de desemnarea lui Călin Popescu Tăriceanu ca premier ALDE, însă consideră că dorința lui Tăriceanu este "întreptățită" doar dacă ALDE câștigă alegerile.

"Dacă ALDE va câștiga alegerile, mi se pare o dorință îndreptățită a domnului Tăriceanu. Noi pe principiul ăsta mergem - cine câștigă alegerile, în mod firesc, trebuie să propună funcția de prim-ministru, pentru că are cea mai mare legitimitate de la poporul român. Noi ne facem campanii separate, noi avem programul nostru, pe care îl prezentăm. ALDE are o campanie separată și fac același lucru. Au ales să-și anunțe intenția domnului Tăriceanu pentru a fi un posibil viitor prim-ministru. Nici nu ajută, nici nu ne deranjează. Noi ne ducem campania în continuare", a declarat Dragnea. Potrivit acestuia, PSD nu va intra într-o majoritate parlamentară în care să nu aibă premierul.

"PSD nu intră într-o majoritate guvernamentală decât dacă va câștiga alegerile, decât dacă premierul va fi nominalizat, propus de PSD. PSD nu va intra într-un guvern în care să nu aibă premierul, pentru că pe noi ne interesează foarte mult ca ceea ce am spus oamenilor să se și împlinească. Programul nostru de guvernare poate fi aplicat de mâine. (...) Și garanția că va fi pus în aplicare acel program (...) va fi un premier de la PSD, cu autoritate, care a lucrat și care știe programul de guvernare, care să-și facă o echipă guvernamentală împreună cu aliații, dacă vor dori să facă alianță cu noi, și în patru ani România să devină tot ceea ce ne dorim cu toții", a mai spus Liviu Dragnea. Copreședintele ALDE Călin Popescu Tăriceanu a fost desemnat, duminică, de către colegii săi de partid drept candidatul formațiunii pentru funcția de prim-ministru, după alegerile din 11 decembrie.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE