Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Grindeanu: Pe exercțiul bugetar 2014-2020, Cioloș e zero

Postat la: 22.02.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Fostul premier Dacian Cioloș i-a transmis, marți, prim-ministrului Sorin Grindeanu că "greaua moștenire" în domeniul fondurilor europene nu există, îndemnându-l să guverneze "transparent" și să nu arunce "fumigene ușor de demontat".

"Am văzut o declarație a fostului prim-ministru Cioloș legată de faptul că anul trecut s-au atras sume de bani. Eu cred că dânsul știe foarte bine la ce mă refer. Noi vorbim de exercițiul bugetar 2014 - 2020. Suntem în 2017, dânsul a fost prim-ministru în 2016. Pe exercițiul bugetar 2014 - 2020 e zero. Dacă nu știe că e zero, o să-i arătăm documentele oficiale", a afirmat Grindeanu, la finalul unei vizite de lucru pe care a efectuat-o la Ministerul Transporturilor.

"Greaua moștenire în domeniul fondurilor europene nu există, domnule Grindeanu, încercați să guvernați transparent și să construiți pe baza politicilor și proiectelor demarate anul trecut în loc sa aruncați fumigene ușor de demontat precum zero fonduri europene", a scris Cioloș, pe Facebook.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE