Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Grindeanu l-a acuzat pe Dragnea că "din dorinţa unui singur om de a avea toată puterea" doreste schimbarea propriului guvern

Postat la: 15.06.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Premierul Sorin Grindeanu l-a acuzat, miercuri seara, pe preşedintele PSD, Liviu Dragnea, că, din "dorinţa unui singur om de a avea toată puterea", a dorit schimbarea propriului guvern după numai şase luni de la învestire.

"Înainte de acestă şedinţă am încercat să înţeleg de ce există această furie de a schimba propriul guvern după numai şase luni de la guvernare, un guvern care, de bine, de rău, a performat şi are rezultate. Am vrut să înţeleg de ce timp de mai bine de o lună de zile dl Dragnea şi alţii au vorbit despre remanieri, analize, demisii şi aşa mai departe. Mi-a fost şi îmi este foarte greu să înţeleg de unde aceste lucruri, de ce trebuie să pui presiune pe proprii tăi miniştri, pe care tu i-ai pus acolo. Nu am găsit un răspuns, decât unul singur, poate, anume dorinţa unui singur om de a avea toată puterea", a declarat Sorin Grindeanu.

El a mai precizat că i-a propus lui Liviu Dragnea să îşi asume împreună "presupusul eşec", anume să demisioneze împreună din funcţiile avute. "Nu am văzut că s-a întâmplat. Acum o lună, pe 19 mai, dl preşedinte Dragnea spunea aşa: mă mulţumesc toate ministerele, ca cetăţean, ca preşedinte al Camerei Deputaţilor şi ca preşedinte de partid. Ce s-a scimbat între timp, ce s-a întâmplat chiar nu am reuşit să aflu nici măcar în şedinţa CEx. Să ştiţi că nu mi-am dorit deloc, chiar deloc, să ajungem la acest moment foarte greu pentru PSD şi pentru România", a mai spus premierul.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE