Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Grindeanu a adus UDMR la guvernare facandu-l consilier de stat pe Laszlo Borbely

Postat la: 07.03.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Prim-ministrul Sorin Grindeanu l-a numit luni pe fostul deputat și ministru al Mediului, Laszlo Borbely, în funcția de consilier de stat, în cadrul aparatului propriu de lucru al premierului.

Această numire este una controversată, deoarece Laszlo Borbely a fost salvat de Camera Deputaților când procurorii au solicitat să-l urmărească penal într-un dosar finalizat în luna noiembrie a anului 2016, cu condamnarea a trei persoane. În două rânduri, ultima dată în martie 2015, Camera Deputaților a respins cererea procurorilor DNA de a-l urmări penal pe fostul parlamentar.

Trebuie precizat ca una dintre cele trei persoane condamnate la închisoare cu executare a fost chiar consilierul personal al fostului ministru al Mediului, Szepessy Szabolcs. ebihoreanul.ro anunta în toamna anului trecut ca Szepessy Szabolcs, Ioan Ciocan și Anton Petru Molnar au fost încarcerați pentru o perioadă de doi ani și șase luni de închisoare, în dosarul în care deputații nu au încuviințat începerea urmăririi penale a lui Laszlo Borbely, după o decizie a Curții de Apel Oradea.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE