Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Gorghiu: "Ce sa fac cu Razvan Sava, sa il incui in sediu, sa nu iasa in locurile pe unde merge Piedone?"

Postat la: 26.05.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Copresedintele PNL Alina Gorghiu a afirmat joi ca, din punct de vedere statutar, situatia candidatului PNL la Primaria sectorului 4, Razvan Sava, care isi face campanie impreuna cu Cristian Popescu-Piedone, ramane aceeasi, si ca fostul primar "nu este un reper de luat seama".

"Din punct de vedere statutar situatia este aceeasi. Nu exista niciun fel de articol in Statutul PNL care sa sanctioneze faptul ca un fost primar, indiferent ce calitate are domnia sa acum, il sustine pe unul dintre candidatii PNL. Daca va referiti la mesajul de sustinere de ieri al domnului Piedone catre Razvan Sava, pe de o parte, si catre multi altii din PSD - ca este un amalgam de sustineri catre cam toate partidele politice - va spun ca din punctul meu de vedere domnul Piedone nu este un reper de luat in seama. Nu a fost si nu este un reper de luat in considerare", a spus Gorghiu, intr-o conferinta de presa, potrivit Agerpres.

Ea a repetat faptul ca aceasta asociere este nefericita, insa a aratat ca un candidat nu poate fi "incuiat in sediul de partid". "Ce sa fac cu Razvan Sava, sa il incui in sediu ca sa nu iasa in locurile publice din sectorul 4, pe unde merge Piedone? Este major, vaccinat. Nu pot sa arestez un candidat la sediu sau sa il incui in sediul de partid. El are de facut campanie in sectorul 4, unde si respectivul domn este competitor electoral si isi face campanie. Acum, daca maine, poimaine unul din PSD o sa sustina candidatura lui Predoiu sa stiti ca tot nu am sa il incui pe Predoiu in sediu. O sa spun ca este nefericita sustinerea din partea PSD, dar asta este viata", a declarat Gorghiu, intrebata daca nu se teme ca, in acest caz, PNL va fi acuzat de ipocrizie.

Aceasta a precizat ca i-a recomandat lui Sava sa nu se mai afiseze cu Piedone, dar aceasta nu este o decizie politica. "Este o recomandare, nu este o decizie politica. Nu poti sa interzici unui om sa se intalneasca intr-un loc public cu un alegator din sectorul 4. Va spun ca niciun partid nu ar putea sa faca acest lucru. Nici domnul Dragnea nu ar putea sa ii interzica Gabrielei Firea sa se vada cu nasul Becali, care a avut si el probleme cu lege, a facut puscarie, are si el interese la Voluntari. Nu putem face acest lucru pentru ca suntem oameni, ne vedem pe strada, ne intalnim. Pe de alta parte, va spun ca este o alaturare nefericita. I-am spus si lui Sava. Este o optiune pentru care el raspunde si va deconta la un moment dat. (...) Nu stiu daca il va favoriza (n.r. la vot) sau il va defavoriza aceasta asociere cu Piedone. Este campania lui si a partidului si orice fel de pas gresit sau bun este contorizat si la sfarsit vom vedea care va fi rezultatul", a adaugat Gorghiu.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE