Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Gabriel Oprea vorbeste despre o reîntoarcere în politică. Ce e adevarat

Postat la: 12.03.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Gabriel Oprea a participat la o reuniune a vechilor membri UNPR și a vorbit despre întoarcerea în politică. Vechii UNPR-iști s-au întâlnit pentru a încerca să oprească fuziunea dintre PMP-ul lui Traian Băsescu și UNPR, reuniune la care a participat și Gabriel Oprea, fost lider al partidului.

Cu această ocazie, Oprea ținut să precizeze că informațiile potrivit cărora se pregătește să revină în politică sunt false. Fostul lider al UNPR a avut și un mesaj pentru Traian Băsescu. "În ultima perioadă au fost publicate materiale de presă potrivit cărora aș fi implicat în organizarea, alături de foști colegi din UNPR, a unor acțiuni politice. Aceste informații sunt false. Nu intenționez să revin în politică. Întâlnirile cu foștii mei colegi de partid sunt de natură personală și nu vizează revenirea mea la activitatea politică. Îmi exprim speranța că astfel de informații false, care au ca scop dezinformarea opiniei publice, nu vor mai fi difuzate în presă", a spus Gabriel Oprea.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE