Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Gabriel Oprea si Neculai Ontanu au fost reclamati la DNA

Postat la: 04.06.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

O noua lovitura pentru fostul ministru al Apararii! Gabriel Oprea face obiectul unei noi plangeri penale in care este acuzat de trafic de influenta si tentativa de trafic de influenta, alaturi de fostul primar al sectorului 2, Neculai Ontanu.

DNA a fost sesizata de catre Julian Rosengren, reprezentant al "Romanian Imprisonment Watch" (RIW), un ONG cu sediul in Suedia, care apara drepturile romanilor inchisi in penitenciarele din Romania, potrivit Romanialibera.ro. Plangerea are la baza declaratia Oanei Niculescu- Mizil, care, in data de 30 mai, a fost invitata intr-o emisiune a postului de televiziune Antena 3. Cu acest prilej, Niculescu- Mizil a afirmat:

"L-am ascultat pe Catalin Chereches (primarul din Baia Mare- n. red.), tot ce a vorbit acolo s-a intamplat 1ntocmai. Intr-o zi m-a sunat si mi-a propus sa am o intalnire cu domnul Oprea. Am acceptat pentru ca am vrut sa vad ce are de spus. Eu si fostul meu sot. Ne-am dus la Ministerul Apararii, intalnirea a avut loc intr-o camera din spatele biroului lui Gabriel Oprea. Catalin Chereches m-a luat de acolo, m-a vazut lume, de la portarul ministerului, sefa de cabinet de acolo cu care am dat mana. Jos la poarta era un alt portar, am intrat prin fata.

Am intrat intr-o camera din spatele biroului domnului Oprea. Au participat si domnul Ontanu, cred ca era si domnul Botos, Catalin Chereches si alte persoane. Mi s-a parut suspect de ce erau in acea incapere. S-a intrat direct in discutie. Mi s-a propus sa las PSD si sa intru in UNPR. Eu stiam de aceasta propunere. Am tacut. Practic, mi s-a propus sa iau preiau functia de la UNPR Calarasi si sa plec cu toata organizatia locala PSD, mi s-a mai propus o alta organizatie in Bucuresti. Am mai avut o intalnire tot acolo. E o incapere mica, intunecoasa, cu o masa lunga. Au fost doua intalniri, mai multe discutii cu Catalin Chereches. Mi s-au oferit functii politice, pentru mine erau importante.".

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE