Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Gabriel Harabagiu, viceprimarul Iaşului, recent exclus din PSD, a dat în judecată partidul

Postat la: 13.03.2018 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Viceprimarul Iaşului, Gabriel Harabagiu, recent exclus din PSD, a dat în judecată partidul şi spune că va depune şi o plângere penală împotriva celor care au semnat decizia de excludere, pentru abuz.

Gabriel Harabagiu a anunţat marţi că a solicitat Tribunalului Judeţean Iaşi suspendarea actului administrativ prin care s-a luat decizia de excludere a sa din PSD. "Am cerut Tribunalului Iaşi suspendarea actului administrativ prin care s-a hotărât excluderea mea din PSD. Consider că mi-a fost încălcat dreptul la apărare. Am fost anunţat despre întrunirea Comisiei de Etică la ora 12.00, printr-o hârtie lăsată la secretariat, iar la ora 17.00 ar fi trebuit să mă prezint în faţa comisiei. A fost făcut un abuz în ce mă priveşte şi voi face şi o plângere penală în acest sens, împotriva tuturor celor care au semnat decizia", a declarat Gabriel Harabagiu, potrivit Mediafax.

Potrivit acestuia, a fost judecat doar de trei membri ai Comisiei de Etică, în condiţiile în care şapte persoane ar fi trebuit să ia o hotărâre în privinţa lui. "Eu vreau în primul rând să se facă dreptate. Şi domnul primar Mihai Chirica, şi colegul Sorin Iacoban vor acţiona în judecată PSD pentru acea hotărâre, care încă nu ne-a parvenit. Eu am contestat şi la Bucureşti, la partid, decizia, dar în şapte zile nu am primit vreun răspuns. Potrivit statutului partidului, sesizarea pentru Comisia de Etică ar fi trebuit să fie făcută de organizaţia din care noi facem parte, respectiv cea municipală, nu cea judeţeană! Referitor la plângerea penală, ea va fi făcută pentru abuz, pe numele tuturor celor care semnează decizie. Nu ştiu dacă ea a fost semnată de domnul Liviu Dragnea, nouă ni s-a spus că a fost luată în cadrul CEx al PSD, aşteptăm să primim ceva oficial", a adăugat viceprimarul Iaşului.

Recent, şi primarul Mihai Chirica a acţionat în judecată PSD, pentru faptul că, în urmă cu un an, CEx PSD a hotărât retragerea tuturor funcţiilor politice. Pe de altă parte, şeful PSD Iaşi, Maricel Popa, a refuzat să comenteze pe marginea acestor procese. "Nu vreau să comentez astfel de chestiuni. Dacă va fi nevoie, o voi face în interiorul partidului", a declarat Maricel Popa.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE